بره پلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,665 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,665 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای بره پلو

50 گرم
100 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق سوپ خوری
2 عدد
3 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نوک چاقو
نوک چاقو

مراحل آماده سازی بره پلو

1
کشمش و آلو را ظرفی بریزید و به اندازه ای آب بریزید که روی آن را بپوشاند
2
آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید حداقل 1 ساعت بماند. آلوها را از آب خارج کرده و آنها را به صورت ریز خرد کنید.
3
در همین حین، کره را در یک تابه گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
4
گوشت بره خرد شده، گوشت چرخ کرده و سیر له شده را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه تفت دهید
5
150 میلی لیتر آب گوشت را در تابه بریزید. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که گوشت بره نرم شود، بجوشانید.
6
مابقی آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. برنج آبکش شده و کمی زعفران را اضافه کنید.
7
هم بزنید، سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود بپزید.
8
کشمش آبکش شده، آلوی خرد شده آبکش شده و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
9
چند دقیقه حرارت دهید، سپس در ظرفی منتقل کنید و با جعفری تزئین کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بره پلو پلو