صفحه اصلی دستور غذا کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,308 کالری
8 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,308 کالری
8 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

نحوه پخت کیک شکلاتی

کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شود. امروزه دسر ها جایگاه ویژه ای در سبد غذایی ما ایرانی ها دارند و کیک یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که به سادگی می توانید با رعایت نکات کیک پزی آن را در منزل تهیه کنید.پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک شکلاتی را آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای کیک شکلاتی

150 گرم
1 نوک چاقو
1 بسته
2 قاشف غذاخوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی کیک شکلاتی

1
تخم مرغ ها را با شکر، وانیل و کمی نمک خوب مخلوط کنید. نوتلا را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
2
سپس شبر و روغن را اضافه کنید.
3
آرد الک شده و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
4
فندق آسیاب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
5
مواد را در قالب چرب شده بریزید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بپزید.( اگر در یک تابه صاف می ریزید، زمان پخت را کوتاه کنید)
7
در صورت تمایل می توان آن را با سس شکلات یا پودر قند تزیین کرد.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک کیک شکلاتی