کباب کنگر

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,405 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,405 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کباب کنگر

این گیاه از لحاظ طب قدیم ایران گرم و تر است. در طب قدیم ایران، کنگر را دارای خاصیت سرد کنندگی می دانند یعنی هضم غذا را آسان می کند و در افزایش اشتها موثر است. کنگر به صورت خام و پخته در درمان انواع بیماری های کبد، ریه، لوزالمعده و اسهال های خونی و همچنین برای درمان سرماخوردگی به صورت دم کرده و یا جوشانده مفید است.

مواد مورد نیاز برای کباب کنگر

4 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
10 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 شاخه
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کباب کنگر

1
کنگرها را تمیز کرده و بشویید و روی آن لیمو بمالید تا خشک نشوند. آن را در آب لیمو بجوشانید و آبکش کنید.
2
مارگارین را در تابه آب کنید و پیاز خرد شده را سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب آن گرفته شود.
3
گوشت چرخ کرده تفت داده شده را بین کنگر تقسیم کرده و در ظرف پخت قرار دهید. گوجه فرنگی و فلفل سبز خرد شده را روی آن قرار دهید. موسیر پوست کنده، هویج خلال شده و نخود فرنگی را دور کنگر بچینید.
4
روی آن یک لیوان آب گوشت بریزید و در فر بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
5
روی آن را با شوید خرد شده، گوجه فرنگی و فلفل سبز تزئین کرده و داغ سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کباب کنگر کنگر فرنگی