کوفته دالیان
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده2,264 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده2,264 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته دالیان
کوفته دالیان یک نوع کوفته بسیار خوشمزه و همچنین مقوی است، چون داخل آن با تخم مرغ آب پز و نخود فرنگی و هویج پر شده است. این نوع کوفته یک غذای مجلسی و آبرومندانه به حساب میآید که میتوانید برای میهمانهای رودربایستی دار تهیه کنید و از آنها پذیرایی کنید.
مواد مورد نیاز برای کوفته دالیان
500 گرم
1 عدد (متوسط)
4 برش (باریک)
3 عدد
1 عدد
1 عدد
6 قاشق سوپ خوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کوفته دالیان
1
نان را خیس کنید و له کنید. خمیر کوفته را با مخلوط کردن گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، 2 عدد تخم مرغ، کمی نمک، فلفل سیاه، زیره و پودر فلفل قرمز در ظرفی آماده کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
2
خمیر کوفته را به شکل مستطیل روی فویل پهن کنید. تخم مرغ آب پز، هویج و نخود را در وسط پهن کرده و به شکل رول بپیچید.
3
زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده بپزید تا طلایی شود. برش بزنید و گرم سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوفته دالیان
کوفته