صفحه اصلی دستور غذا ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

739 کالری
2 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

739 کالری
2 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود. مرغ را می‌شود به شکل‌های مختلفی طبخ و میل کرد. این غذای لذیذ، آنقدر دستورهای متنوعی دارد که برای هر نوع مهمانی و مجلسی می‌توان از آن استفاده کرد. مرغ را می‌توان به صورت خورش، شکم‌پر، گریل شده، ساندویچ مرغ و… آماده کرد

مواد مورد نیاز برای ساندویچ مرغ

4 پرس(متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 دسته (نصف)
2 عدد

مراحل آماده سازی ساندویچ مرغ

1
ابتدا مرغ را آبپز کنید.
2
مرغ های آبپز شده را خرد کنید.(ریش ریش کنید)
3
مرغ را در کاسه ای بریزید و سس مایونز ، فلفل سیاه، نمک و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید.
4
مواد را کاملا مخلوط کنید.
5
نان تست را گرم کنید. با کاهو و گوجه فرنگی تزیین کنید و در آخر مخلوط مرغ را اضافه کنید.نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مرغ ساندویچ ساندویچ مرغ فست فود