ساندویچ مرغ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده739 کالری
2 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده739 کالری
2 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود. مرغ را میشود به شکلهای مختلفی طبخ و میل کرد. این غذای لذیذ، آنقدر دستورهای متنوعی دارد که برای هر نوع مهمانی و مجلسی میتوان از آن استفاده کرد. مرغ را میتوان به صورت خورش، شکمپر، گریل شده، ساندویچ مرغ و… آماده کرد
مواد مورد نیاز برای ساندویچ مرغ
4 پرس(متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 دسته (نصف)
4 عدد
2 عدد
2 عدد
مراحل آماده سازی ساندویچ مرغ
1
ابتدا مرغ را آبپز کنید.
2
مرغ های آبپز شده را خرد کنید.(ریش ریش کنید)
3
مرغ را در کاسه ای بریزید و سس مایونز ، فلفل سیاه، نمک و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید.
4
مواد را کاملا مخلوط کنید.
5
نان تست را گرم کنید. با کاهو و گوجه فرنگی تزیین کنید و در آخر مخلوط مرغ را اضافه کنید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
مرغ
ساندویچ
ساندویچ مرغ
فست فود