سینه مرغ شکم پر
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,351 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,351 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سینه مرغ شکم پر
سینه مرغ یک منبع غنی از پروتئین است و به روشهای مختلفی طبخ و مورد استفاده قرار میگیرد.سینه مرغ شکم پر مدیترانه ای یک دستور غذای سریع و آسان است
سینه مرغ یک پروتئین بدون چربی است. به گفته متخصصان تغذیه منبع غنی کولین است، یک ماده مغذی ضروری که به حافظه، خلق و خو، کنترل عضلات و سایر عملکرد مغز و سیستم عصبی کمک میکند.در ادامه با آموزش طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای سینه مرغ شکم پر
2 عدد
150 گرم
100 گرم
1 عدد
1 جام (معمولی)
6 قاشق غذاخوری (رنده شده)
2 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سینه مرغ شکم پر
1
ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید. پسته ها را در حرارت دهید و پوست آن را بگیرید.
2
زرده تخم مرغ، مارگارین و پنیر چدار را به گوشت چرخ کرده مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس پسته را اضافه کنید.
3
روی سینه مرغ نمک و فلفل بپاشید. مخلوطی که آماده کردید را داخل آن بریزید و به شکل رول بپیچید.
4
روی آن را با برس سفیده تخم مرغ بمالید و روی آن را با کنجد بپوشانید و در ظرف پخت قرار دهید.
5
نصف لیوان آب داغ اضافه کنید و بپزید.
6
آن را برش دهید و در بشقاب سرو قرار دهید. به دلخواه تزئین کنید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سینه مرغ شکم پر
سینه مرغ