کوفته شکم پر
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,896 کالری
5 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,896 کالری
5 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته شکم پر
کوفته شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته شکم پر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته شکم پر
250 گرم
2 عدد (متوسط)
2 قاشق چای خوری
2 قاشق چای خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
6 برگ
مراحل آماده سازی کوفته شکم پر
1
ابتدا پیازها را رنده کرده و در کره تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
2
ریحان، فلفل چیلی و فلفل سیاه را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید. بگذارید خنک شود.
3
برای تهیه کوفته، بلغور و بلغور ریز را به مدت دو ساعت در آب جوش خیس کنید. وقتی بلغور نرم شد، آن را به خوبی ورز دهید.
4
از خمیر تکه هایی به اندازه تخم مرغ بردارید و گرد کنید.
5
وسط آن را با انگشت شست گودی ایجاد کنید و مخلوط گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. سپس دوباره کوفته ها را گرد کرده و به شکل گلوله های کوچک در آورید.
6
یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. بعد از به جوش آمدن آب، کوفته ها را در آب جوش بریزید.
7
کوفته هایی که روی سطح آب شناور هستند را از آب خارج کنید. گرم سرو کنید. نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوفته شکم پر
کوفته