صفحه اصلی دستور غذا کوفته بلغور

کوفته بلغور

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,439 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,439 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوفته بلغور

وقتی اسم کوفته به گوشمان میرسد همه به یاد کوفته تبریزی می افتیم که بی شک یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین کوفته هاست. ولی کوفته های دیگری هم هستند که دست کمی از کوفته تبریزی ندارند و طعم و مزه بی نظیری دارند. به طوری که میتوان آنها را جایگزین کوفته تبریزی در مهمانی ها و مجالس طبخ کرد. کوفته بلغور همان طور که از نامش پیداست از بلغور گندم تهیه شده و غذایی مفید و مقوی است.کوفته بلغور به کوفته ترکیه ای هم معروف است و طعم و مزه خوبی دارد.برای تهیه این کوفته ساده و خوشمزه با ما همراه شوید.

مواد مورد نیاز برای کوفته بلغور

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
8 عدد(کوچک)
یک و نیم لیوان آب خوری
3 قاشق سوپ خوری
2 قاشف غذاخوری
2 قاشق چای خوری
8 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
2 عدد (متوسط)
1 مکعب
1 قاشق چای خوری
1 کاسه(متوسط)
4 عدد

مراحل آماده سازی کوفته بلغور

1
ابتدا بلغور ریز را کاملا بشویید و آبکش کنید. آن را در یک سینی بزرگ قرار دهید و با اضافه کردن نمک و 1.5 لیوان آب داغ ورز دهید. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند.
2
2 عدد پیاز را رنده کرده و همراه با نعناع خشک و فلفل سیاه به بلغور اضافه کنید. دوباره آن را با یک لیوان آب خیس کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بماند. آنقدر ورز دهید تا خمیری به دست آید که به اندازه کافی سفت شود. کوفته های گرد یا بیضی درست کنید.
3
کوفته ها را در آب جوش فراوان به مدت 10-15 دقیقه بجوشانید. آن ها را آبکش کنید و در بشقاب سرو قرار دهید.
4
پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه ای خرد کنید. در 6 قاشق غذاخوری روغن به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.
5
اکنون گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. 2 قاشق روغن را در تابه داغ کرده و گوجه فرنگی ها را سرخ کنید. شکر، فلفل قرمز و مقداری نمک را اضافه کنید و تفت دهید تا به قوام سس برسد. سیر را خرد کرده و با ماست مخلوط کنید.
6
ماست و پیاز تفت داده شده را روی کوفته ها بریزید سپس مخلوط گوجه فرنگی را روی آن بریزید و داغ سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته بلغور کوفته بلغور