بقچه پلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,053 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,053 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

نحوه پخت بقچه پلو

بقچه پلو یک غذای شیک با یک ته دیگ ترد است که از خوردن آن سیر نمی شوید. یکی از نکات مثبت بقچه پلو این است که در این بقچه شما هر پلویی را می توانید جایگزین کنید و اصلا قاعده و قانون خاصی ندارد. حالا با ما همراه شوید تا این غذای خوشمزه را آموزش دهیم 

مواد مورد نیاز برای بقچه پلو

1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری (نرمال)
1 قاشق چای خوری (نرمال)
1 قاشق چای خوری (نرمال)
1 دسته (نصف)
6 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی بقچه پلو

1
ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید تا صورتی رنگ شود. برنج از قبل خیس شده و آبکش شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
2
نمک و ادویه و سپس مویز و آب را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا برنج آب خود را بگیرد.
3
شوید خرد شده را به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
4
آنچوی های تمیز شده را در قالب چرب شده به عمق 30 سانتی متر قرار دهید و تمام تابه را بپوشانید .
5
برنج دم کرده را کاملا روی آن بریزید و با آنچوی های باقی مانده روی برنج را بپوشانید
6
درب قابلمه را گذاشته و روی اجاق گاز بگذارید. پس از سرخ شدن آنچوی ته آن، با درب آن را زیر و رو کنید و طرف دیگر را نیز به همین ترتیب بپزید.
7
بقچه پلو شما آماده است.نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
برنج آنچوی بقچه پلو