کیک جنگل سیاه
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,490 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,490 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک جنگل سیاه
کیک جنگل سیاه یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک جنگل سیاه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کیک جنگل سیاه
8 عدد (متوسط)
                
            2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            150 گرم
                
            1 قاشق شکر خوری
                
            3 قاشق سوپ خوری
                
            2 قاشق سوپ خوری
                
            150 گرم
                
            1 جام (معمولی)
                
            50 گرم
                
            120 گرم
                
            مواد لازم برای تهیه کرم
10 عدد(کوچک)
                
             یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            70 گرم
                
            2 عدد
                
            مراحل آماده سازی کیک جنگل سیاه
1
 ابتدا برای کیک اسفنجی 8 عدد تخم مرغ، 2.5 لیوان شکر ، 1.5 لیوان آرد، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 3 قاشق غذاخوری روغن و 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با همزن به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید.
            2
 خمیر را در قالب گرد کوچکی که کمی روغن زده اید بریزید و در فر با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. بگذارید خنک شود.
            3
 لیکور آلبالو و کمپوت آلبالو را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.
            4
 کیک اسفنجی را به صورت افقی به 3 قسمت برش بزنید. یک لایه نازک از خامه فرم گرفته را روی برش پایینی بمالید و مخلوط آلبالو را اضافه کنید.
            5
 برش دوم را بگذارید و روی آن را با خامه ای که آماده کردید بپوشانید. برش سوم را بگذارید و روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
            6
 روی آن را با شکلات رنده شده تزیین کرده و سرو کنید.
            طرز تهیه کرم
1
 سفیده های تخم مرغ را خوب هم بزنید. 1 پیمانه شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
            2
 شکلات تلخ ذوب شده، ژلاتین ذوب شده و 75 گرم خامه فرم گرفته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
            3
 مخلوط را به مدت 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          کیک جنگل سیاه
                          کیک