کیک بادام زمینی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,509 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,509 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک بادام زمینی
کیک بادام زمینی یک پیشنهاد خوشمزه و شیک است که شما می توانید در مهمانی هایتان سرو کنید .در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک بادام زمینی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کیک بادام زمینی
200 گرم
4 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
400 گرم
3 جام (معمولی)
مواد لازم برای تهیه کرم
2 عدد
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی کیک بادام زمینی
1
برای اینکه پوسته های بادام زمینی را به راحتی جدا کنید، آن ها را در آب گرم خیس کنید. سپس پوسته ها را جدا کنید
2
نصف لیوان پودر قند و بادام زمینی را داخل غذاساز بریزید . فر را روی 180 درجه تنظیم کنید.
3
مارگارین و ۱ لیوان پودر قند را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا به غلظت خامه برسد.
4
تخم مرغ، آرد، وانیل و مخلوط بادام زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
5
قالب گرد تارت به قطر 22-20 را با کاغذ پخت بپوشانید. مخلوطی را که آماده کردید در قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر داغ بپزید.سپس بگذارید خنک شود.
6
انگورها را بشویید و در قابلمه بریزید. آب لیمو را اضافه کنید و بپزید تا غلیظ شود.
مراحل تهیه کرم
1
زرده تخم مرغ، پودر قند و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.
2
آب پرتقال و شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. خامه را روی کیک بمالید و انگورها را بچینید.
3
با پودر قند و برگ نعناع تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک بادام زمینی
کیک
بادام زمینی
کشمش