صفحه اصلی دستور غذا کوکی آرد ذرت

کوکی آرد ذرت

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,346 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,346 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوکی آرد ذرت

طرز تهیه کوکی با آرد ذرت، یک شیرینی ساده برای عصرانه و بسیار مفید مخصوصا برای ورزشکاران است. آرد ذرت سرشار از فیبر رژیمی می باشد برای کاهش کلسترول بد مصرف شود. مصرف این آرد در فصل زمستان توصیه می‌شود. آرد ذرت سرشار از مواد معدنی و ترکیبات گیاهی و مواد مغذی می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی با آرد ذرت در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کوکی آرد ذرت

500 گرم
1 قاشق چای خوری
3 لیوان
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی کوکی آرد ذرت

1
ابتدا آرد ذرت و شیر را در ظرفی بریزید. خوب مخلوط کنید و بگذارید یک یا دو ساعت استراحت کند.
2
شکر، بکینگ پودر، دارچین، پوست لیمو و کشمش را به آرد ذرت و شیر اضافه کنید و خمیر غلیظی تهیه کنید.
3
خمیر را به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. قالب بزرگ یا قالب های کوچک را چرب کنید.
4
خمیری که آماده کردید را در قالب یا قالب ها تقسیم کنید. روی آنها آجیل کاج بپاشید.
5
در فر از قبل گرم شده با دمای متوسط ​​بپزید تا پف کند و طلایی شود.
6
آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
7
روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوکی آرد ذرت کوکی