ورمیشل
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,926 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,926 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ورمیشل
رشته پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیشتر با گوشت پخته، پیاز داغ، خرما یا کشمش یا هر دو طبخ میشود. رسم است که در روز چهارشنبه سوری و جشن نوروز خورده میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه ورمیشل یا ما همراه باشید
مراحل آماده سازی ورمیشل
1
نصف رشته را با دو قاشق غذاخوری مارگارین تفت دهید تا قهوه ای شود.
2
سپس رشته های باقی مانده و نمک را با رشته های برشته مخلوط کنید.
3
بعد از اضافه کردن آب، به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
4
بعد از 5-10 دقیقه استراحت، آن را سرو کنید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ورمیشل
رشته پلو