دسر تاهینی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,993 کالری
10 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,993 کالری
10 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر تاهینی
تاهینی یکی از فراورده های کنجد است که در ایران به نام ارده شناخته می شود، تاهینی یا ارده کنجد یک ماده بسیار مغذی و البته پرکالری است که برای رشد جسمی و مغزی کودکان بسیار مفید است. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر تاهینی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای دسر تاهینی
4 قاشف غذاخوری
1 لیوان
1 لیوان
1 بسته
1 بسته
1 عدد
3 لیوان
4 لیوان
نصف (متوسط)
مراحل آماده سازی دسر تاهینی
1
آب و 3 پیمانه شکر را در قابلمه به مدت 15 دقیقه بجوشانید. لیمو را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
2
مقداری از تاهین را کنار بگذارید.
3
ماست، سمولینا، تاهین و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و بگذارید بماند.
4
سپس بیکینگ پودر، وانیل و آدامس ماستیک (در هاون له شده) را اضافه کنید.
5
خمیر را داخل ظرف چرب شده بریزید. تاهینی رزرو شده را روی آن پخش کنید.
6
با بادام زمینی تزئین کنید و در فر 175 درجه بپزید تا طلایی شود.
7
بعد از بیرون آوردن از فر به شکل های مستطیلی برش بزنید.
8
شربت خنک شده را روی آن بریزید. بگذارید 20 دقیقه بماند و برای سرو آماده کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر تاهینی
تاهینی