دلمه شکم پر
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,953 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,953 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دلمه شکم پر
دلمهها انواع مختلفی دارند. اما فلفل دلمهای شکم پر، پرطرفدارترین و معروف ترین دلمهای است که بر سفرهی ایرانیها مینشیند. طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر یا همان دلمه فلفل، ساده است و اگر کمی ظرافت بهخرج دهید، در زمان کوتاهی میتوانید خوشمزهترین دلمه را با فلفل دلمهای سرشار از خاصیت تهیه کنید. ما هم در این مسیر در کنارتان هستیم و فوت و فنهای خاص پر کردن فلفل دلمهایها را به شما آموزش میدهیم. در ادامه با آموزش طرز تهیه دلمه شکم پر با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دلمه شکم پر
 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            3 عدد (متوسط)
                
            1 قاشق سوپ خوری
                
            3 قاشق شکر خوری
                
            1 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            2 قاشق سوپ خوری
                
            6 عدد (متوسط)
                
            1 قاشف غذاخوری
                
            2 قاشق سوپ خوری
                
            20 عدد (متوسط)
                
            5 عدد (متوسط)
                
            مراحل آماده سازی دلمه شکم پر
1
 بادمجان خشک و فلفل را در ظرف های جداگانه در آب گرم به مدت 1 تا 2 ساعت خیس کنید.
            2
 بادمجان های خشک شده را جداگانه به مدت 15 دقیقه بجوشانید و آب آن را خالی کنید و سپس کنار بگذارید.
            3
 سماق را در یک لیوان آب خیس کنید.
            4
 گوشت چرخ کرده، پیاز ریز خرد شده، رب فلفل، نمک، فلفل سیاه، مارگارین و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
            5
 برنج را بشویید و به مخلوط اضافه کنید. پس از آبکش کردن سماق، آن را به مخلوط اضافه کنید.
            6
 بادمجان و فلفل ها را با مخلوطی که آماده کرده اید، پر کرده و در قابلمه کوچکی قرار دهید. بعد از اضافه کردن دو لیوان آب روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزید.
            7
 روغن را در ماهیتابه تفلون گرم کنید، سیر را اضافه کنید و تفت دهید. رب فلفل را اضافه کنید و 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید.
            8
 یک لیوان آب و نعناع خشک را به سسی که آماده کردید اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
            9
 سسی را که آماده کرده اید را روی دلمه ها بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید سپس حرارت را خاموش کنید.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          دلمه شکم پر
                          دلمه