دلمه شکم پر
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده6,953 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده6,953 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دلمه شکم پر
دلمهها انواع مختلفی دارند. اما فلفل دلمهای شکم پر، پرطرفدارترین و معروف ترین دلمهای است که بر سفرهی ایرانیها مینشیند. طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر یا همان دلمه فلفل، ساده است و اگر کمی ظرافت بهخرج دهید، در زمان کوتاهی میتوانید خوشمزهترین دلمه را با فلفل دلمهای سرشار از خاصیت تهیه کنید. ما هم در این مسیر در کنارتان هستیم و فوت و فنهای خاص پر کردن فلفل دلمهایها را به شما آموزش میدهیم. در ادامه با آموزش طرز تهیه دلمه شکم پر با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دلمه شکم پر
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق شکر خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
6 عدد (متوسط)
1 قاشف غذاخوری
2 قاشق سوپ خوری
20 عدد (متوسط)
5 عدد (متوسط)
مراحل آماده سازی دلمه شکم پر
1
بادمجان خشک و فلفل را در ظرف های جداگانه در آب گرم به مدت 1 تا 2 ساعت خیس کنید.
2
بادمجان های خشک شده را جداگانه به مدت 15 دقیقه بجوشانید و آب آن را خالی کنید و سپس کنار بگذارید.
3
سماق را در یک لیوان آب خیس کنید.
4
گوشت چرخ کرده، پیاز ریز خرد شده، رب فلفل، نمک، فلفل سیاه، مارگارین و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
5
برنج را بشویید و به مخلوط اضافه کنید. پس از آبکش کردن سماق، آن را به مخلوط اضافه کنید.
6
بادمجان و فلفل ها را با مخلوطی که آماده کرده اید، پر کرده و در قابلمه کوچکی قرار دهید. بعد از اضافه کردن دو لیوان آب روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزید.
7
روغن را در ماهیتابه تفلون گرم کنید، سیر را اضافه کنید و تفت دهید. رب فلفل را اضافه کنید و 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید.
8
یک لیوان آب و نعناع خشک را به سسی که آماده کردید اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
9
سسی را که آماده کرده اید را روی دلمه ها بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید سپس حرارت را خاموش کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دلمه شکم پر
دلمه