بورک
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده4,128 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده4,128 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک
به نظر من بورک به عنوان نان شکم پر یکی از خوشمزهترین غذاهایی ست که میتوانید در دنیا پیدا کنید، اما اینکه این نان شکم پر خوشمزه چطور درست شود هم بسیار مهم است. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بورک
500 گرم
1 بسته
نصف (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 دسته
2 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بورک
1
ابتدا اسفناج ها را از ساقه جدا کرده و نازک خرد کنید ،سپس روی آن نمک بپاشید و مخلوط کنید و آب اضافی آن را بگیرید
2
پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا صورتی رنگ شود.
3
اسفناج را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. در صورت تمایل می توانید 2-3 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
4
با اضافه کردن نمک، آب لیمو و آب به آرد، خمیر نرمی تهیه کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مارگارین را آب کرده و با تاهین مخلوط کنید. خمیر را باز کنید و مقدار زیادی از مخلوط تاهین را روی آن بمالید.
5
خمیر را در سینی که چرب کرده اید قرار دهید و مخلوط اسفناج را روی آن بریزید سپس خمیر دوم را روی آن پهن کنید و لبه های آن را کمی فشار دهید. مخلوط تاهین باقی مانده را روی خمیر بمالید. در صورت تمایل با زیره سیاه تزیین کنید.
6
30 دقیقه استراحت دهید.
7
در فر 175 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. آن را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن به صورت مربع برش بزنید. آماده سرو است.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک