صفحه اصلی دستور غذا کیک باقلوا پرتقالی

کیک باقلوا پرتقالی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

22,230 کالری
15 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

22,230 کالری
15 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک باقلوا پرتقالی

کیک باقلوا پرتقالی یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که با دستورها و مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک باقلوا پرتقالی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک باقلوا پرتقالی

5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 جام (معمولی)
نصف لیوان آب خوری
3 قاشق سوپ خوری
8 بسته
1 جام (معمولی)
6 جام (معمولی)
1 قاشق دسر (5 گرم)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی کیک باقلوا پرتقالی

1
سه لیوان شکر و 4 لیوان آب را به مدت 10 دقیقه بجوشانید. ۱ قاشق چایخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و بگذارید بماند.
2
پرتقال ها را به قطعات کوچک خرد کنید. پرتقال ها را با 1 لیوان شکر مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بدون اضافه کردن آب بپزید.
3
بعد از اضافه کردن دارچین و گردو، مدتی دیگر بپزید. مخلوط را در مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شود و سپس بگذارید خنک شود.
4
پنج لیوان آرد را در سینی بریزید و وسط آن را گود کنید. سه عدد تخم مرغ، روغن، شیر، سه قاشق غذاخوری ماست و نمک را اضافه کنید.
5
مخلوط را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید، روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند. خمیر را به 30 تکه قسمت کنید.
6
خمیر را با کمک نشاسته باز کنید و کره آب شده را روی آن بریزید سپس مخلوط پرتقال را بین هر خمیری که باز کردید بریزیدبه همین ترتیب خمیرها را روی هم بچینید.
7
باقلوا را برش بزنید و کره گرم شده را روی آن بریزید و در فر 175 درجه بپزید تا روی آن صورتی رنگ شود.
8
بعد از بیرون آمدن از فر، شربت را اضافه کنید ، آماده سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک باقلوا پرتقالی کیک کیک باقلوا پرتقال