ران مرغ در فر
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,021 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,021 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ران مرغ در فر
مرغ در فر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ در فر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای ران مرغ در فر
4 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی ران مرغ در فر
1
ابتدا سیر له شده، سس سویا (یا ماست)، سس کچاپ، شکر، نمک و روغن را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
2
بعد از اینکه ران ها را شستید و کمی نمک زدید به این مخلوط اضافه کنید و روی آن ها را به مدت نیم ساعت بپوشانید.
3
ران ها را روی سینی فر قرار دهید و در فری که از قبل گرم شده حدود20 تا 25 دقیقه بپزید.
4
در صورت تمایل با هویج آب پز و نخود فرنگی یا سیب زمینی سرخ شده به صورت گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ران مرغ در فر
ران مرغ