سینه مرغ شکم پر
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,388 کالری
6 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,388 کالری
6 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سینه مرغ شکم پر
سینه مرغ شکم پر یکی از این غذا ها می باشد که خیلی ساده و خوشمزه است و شما برای تهیه این غذا نیازی به فر ندارید و می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید.
سینه مرع شکم را می توانید در هر ابعاد که دوست دارید تهیه کنید و به همراه یک زرشک پلو خوشمزه سرو کنید. اگر دوست دارید در غذا های خود تنوع غذایی ایجاد کنید سینه مرغ شکم پر یکی از بهترین گزینه ها می باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سینه مرغ شکم پر
3 عدد
3 عدد
2 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
70 گرم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 عدد (متوسط)
مراحل آماده سازی سینه مرغ شکم پر
1
برنج را در آب نمک خیس کنید سپس بشویید و آبکش کنید. جگر را مکعبی خرد کرده و بجوشانید تا نرم شود.
2
سیب زمینی و گوجه فرنگی را پوست بگیرید و نازک برش دهید. فلفل سبز را بشویید و درشت خرد کنید.
3
روغن را در تابه ای گرم کنید و دانه های کاج را تفت دهید. برنج را اضافه کنید و مدام تفت دهید.
4
آب گوشت، مویز شسته شده، نمک و جگر را به برنج اضافه کنید. 1-2 بار هم بزنید، در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط بپزید .
5
سپس فلفل سیاه بپاشید و 1-2 بار هم بزنید و از روی حرارت بردارید.بعد از برداشتن از روی حرارت، نیم ساعت استراحت دهید .
6
سینه مرغ را نازک بکوبید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. قیمه برنجی که تهیه کردید را روی مرغ ها بریزید. لبه ها را ببندید و مانند اسپرینگ رول بپیچید.
7
هر تکه از گوشتی را که آماده کرده اید روی کاغذ فویل قرار دهید، برش های سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل سبز را روی آن قرار دهید و کاغذ را محکم بپیچید.
8
آن را در ظرف شیشه ای گذاشته و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر با دمای متوسط قرار دهید. اجازه دهید کمی استراحت کند، کاغذ را باز کنید و گوشت را برش دهید. سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل را بین برش ها قرار دهید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سینه مرغ شکم پر
سینه مرغ