سالاد کنگر فرنگی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده576 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده576 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد کنگر فرنگی
سالاد کنگرفرنگی، پیشغذایی خوشمزه و مغذی است که با استفاده از کنگرفرنگی، هویج، پیاز، قارچ، زیتون و سس تهیه میشود. این سالاد طعمی بینظیر و ظاهری چشمنواز دارد و میتواند به عنوان یک غذای کامل و یا پیشغذایی در مهمانیها و مجالس سرو شود. در این مطلب، به طرز تهیه سالاد کنگرفرنگی به طور کامل میپردازیم و نکات مهم و ایدههای خلاقانهای برای تزیین آن ارائه میدهیم.
مواد مورد نیاز برای سالاد کنگر فرنگی
1 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 دسته
4 شاخه
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی سالاد کنگر فرنگی
1
کنگر فرنگی را تمیز کرده و آن را در ۱ لیوان آب و آب لیمو بجوشانید و آبکش کنید.
2
گوجه فرنگی، خیار و کنگر فرنگی را نازک برش دهید. بزرگترین برگ کاهو را جدا کنید. باقی مانده برگ های کاهو، پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
3
برگ های کاهو را که رزرو کرده اید در بشقاب سرو قرار دهید. سالادی را که آماده کردید داخل برگ بریزید.
4
باقی مانده آبلیمو، روغن زیتون و نمک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
5
با برش های گوجه فرنگی، خیار و کنگر تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سالاد کنگر فرنگی
سالاد
کنگر فرنگی