صفحه اصلی دستور غذا دلمه ازمیر

دلمه ازمیر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,260 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,260 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دلمه ازمیر

دلمه یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف خاورمیانه است که در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه می شود. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای دلمه ازمیر

4 عدد (متوسط)
4 جام (معمولی)
1 عدد (متوسط)
دسته (نصف)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی دلمه ازمیر

1
ابتدا کنگرها را تمیز کرده و داخل آن را با قاشق خالی کنید. برای جلوگیری از تیره شدن ،روی آن را لیمو بمالید. نصف شوید را ریز خرد کنید و بقیه را درشت خرد کنید. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
2
برنج را بشویید و در آب داغ و نمک خیس کنید سپس آبکش کنید و چندین بار بشویید.
3
روغن زیتون را در تابه داغ کنید و برنج را کمی تفت دهید. پیاز، شوید خرد شده، نعناع، ​​میوه ی کاج، فلفل دلمه ای، دارچین، مویز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
4
آرتیشوها را با مخلوط برنج پر کنید. سپس در یک قابلمه بگذارید و آب داغ اضافه کنید.
5
مقداری نمک بپاشید و روی حرارت ملایم بپزید تا کنگر نرم شود. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
6
بعد از خنک شدن، آن ها را در ظرف سرو قرار دهید و با شوید تزئین کنید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دلمه ازمیر دلمه