صفحه اصلی دستور غذا مانتی با سس گوجه فرنگی

مانتی با سس گوجه فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,755 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,755 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مانتی با سس گوجه فرنگی

مانتی یا منتی یکی از معروف‌ترین غذاهای ترکیه‌ای و مدیترانه‌ای است که در شکل و اندازه‌های مختلف و با مواد میانی متنوع تهیه می‌شود. مانتی در واقع یک نوع پیراشکی گوشت، شبیه بالشتک‌ است و از این نظر شبیه پاستا راویولی ایتالیایی‌ها هم هست . مانتی را به صورت آماده از بیرون می‌توانید تهیه کنید یا خودتان در خانه مانتی درست کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه مانتی با سس گوجه فرنگی با ما همراه باشید ..

مواد مورد نیاز برای مانتی با سس گوجه فرنگی

1 لیوان
دسته (نصف)
4 قاشق سوپ خوری
2 عدد
4 شاخه
2 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی مانتی با سس گوجه فرنگی

1
پنیر کشک، جعفری و نعناع خرد شده را با هم مخلوط کنید، 1 عدد تخم مرغ، 4 قاشق غذاخوری پنیر سفید، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
2
پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با سیر و روغن زیتون و 1.5 قاشق کره تفت دهید تا صورتی رنگ شود.
3
گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته، مکعبی خرد کرده و به تابه اضافه کنید. نمک را اضافه کنید و با درب بسته بپزید.
4
روی حرارت متوسط ​​بپزید تا سس غلیظ شود. شکر و باقی مانده کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
5
وسط آرد را کمی گود کرده و 3 عدد تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آب و نمک را اضافه کنید و ورز دهید.
6
خمیر را با وردنه به صورت نازک پهن کرده و با کاتر شیرینی پزی دایره های کوچکی برش دهید. وسط هر کدام را با مخلوط پنیر پر کنید و به شکل نیمه ماه ببندید.
7
خمیری که تهیه کردید را در آب نمک در حال جوش بجوشانید.
8
آن را آبکش کرده و در ظرف سرو بریزید و با سس گوجه فرنگی مخلوط کنید و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مانتی با سس گوجه فرنگی مانتی سس گوجه فرنگی