کیک آناناس
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,840 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,840 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک آناناس
کیک آناناس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه ظاهری شیک و مجلسی دارد و به همین دلیل آنرا به عنوان یک کیک مجلسی برای پذیرایی تهیه می کنیم. این کیک خوشمزه طعمی شبیه کیک پای آناناس دارد، البته ظاهر آن متفاوت است ولی طعمش خیلی نزدیک به کیک پای آناناس است. این کیک خوشمزه علاوه بر پذیرایی می توانیم به عنوان یک کیک ساده و بسیار خوشمزه برای میان وعده و عصرانه درست کنیم و به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای و انواع کافی آنرا سرو کنیم. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک آناناس با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کیک آناناس
250 گرم
2 قاشق سوپ خوری
125 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
8 عدد
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کیک آناناس
1
ابتدا 1 قاشق غذاخوری مارگارین را آب کرده و با شکر مخلوط کنید. آن را در قالب کیک چرب شده بریزید و برش های آناناس را در قالب بچینید.
2
سپس باقی مانده مارگارین را با پودر قند بزنید تا به غلظت خامه ای برسد.
3
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه زده و به مخلوط اضافه کنید. آرد، دارچین و زنجبیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
4
خمیر کیکی که آماده کردید را روی برش های آناناس داخل قالب بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
5
وقتی خنک شد، آن را در بشقاب سرو برگردانید. روی کیک را با گیلاس تزیین کرده ، برش بزنید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک آناناس
کیک
آناناس