ماهی با روغن زیتون
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,914 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,914 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ماهی با روغن زیتون
ماهی به عنوان رایجترین غذای دریایی، یکی از بهترین و سالمترین گزینهها به عنوان وعده غذایی محسوب میشود. روشهای زیادی برای پخت ماهی وجود دارد؛ اما سرخ کردن ماهی هم آسان است و هم طعم لذیذی به آن میدهد. از طرفی بر خلاف کباب کردن، میتوان آن را به راحتی در خانه انجام داد. اما با وجود این که سرخ کردن ماهی پیچیدگی خاصی ندارد، رعایت نکردن برخی نکات میتواند کیفیت غذا را کاهش دهد.در ادامه با آموزش طرز تهیه ماهی با روغن زیتون با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای ماهی با روغن زیتون
600 گرم
3 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
20 عدد (متوسط)
1 فنجان کوچک
2 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
1 فنجان کوچک
1 فنجان کوچک
مراحل آماده سازی ماهی با روغن زیتون
1
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سیر و پیازچه را خرد کنید.
2
روغن را در یک تابه گرم کنید. سیر، پیازچه، پوست لیمو و زیتون را اضافه کرده و تفت دهید.
3
گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی غلیظ شود. سیر را از سس خارج کرده ماهی و آب را اضافه کنید.
4
روی حرارت متوسط با درب بسته به مدت 15 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ماهی با روغن زیتون
ماهی
روغن زیتون