صفحه اصلی دستور غذا کیک میوه ای

کیک میوه ای

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

5,751 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

5,751 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک میوه ای

کیک میوه‌ای یکی از جذاب‌ترین و خوش طعم‌ترین کیک‌ها برای همه افراد، به خصوص کودکان، است. در نظر داشته باشید که طرز تهیه کیک میوه‌ای مختص به یک شهر یا کشور خاص نیست و از زمان‌های دور در بین همه اقوام پخت آن طرفدار داشته است.

جذابیت این نوع کیک در این است که شما می‌توانید در هر فصلی از سال آن را با میوه‌هایی که در دسترس دارید آماده کرده و از آن لذت ببرید. در نتیجه برای طرز تهیه کیک میوه‌ای باید علاقه‌مند به دنیای رنگ‌ها باشید تا در هر بار پخت این کیک از میوه‌ها و رنگ‌های متنوعی استفاده کنید و لذت ببرید. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک میوه ای با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای کیک میوه ای

3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
7 جام (معمولی)
2 قاشف غذاخوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
1 بسته
10 قاشق سوپ خوری
3 عدد

مراحل آماده سازی کیک میوه ای

1
تخم مرغ ها و 7 فنجان شکر را در یک کاسه با همزن بزنید. آرد و آبلیمو را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
2
سینی فر را با مارگارین چرب کنید و کمی آرد بپاشید سپس مواد را داخل سینی بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید.
3
شیر، آرد برنج و 1 پیمانه شکر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط ​​بپزید و مرتب هم بزنید.
4
وقتی به قوام پودینگ رسید، زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
5
وقتی کیک خنک شد آن را به صورت افقی از وسط نصف کنید. پودینگ گرم را روی قسمت پایینی کیک پخش کنید.
6
کیک دیگر را روی آن قرار دهید و روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید. با برش های میوه تزئین کنید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک میوه ای