دسر بادام
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,825 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,825 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر بادام
دسر بادام یک دسر فوق العاده مقوی است، شما می توانید این دسر خوشمزه را قبل یا بعد از غذا به صورت سرد، سرو کنید. این دسر برای سفره عیدتان نیز فوق العاده می باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر بادام با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر بادام
8 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 جام (معمولی)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
50 گرم
250 گرم
مواد لازم برای تهیه شربت
دو و نیم لیوان آب خوری
2 قاشف غذاخوری
1 عدد
دو و نیم لیوان آب خوری
مراحل آماده سازی دسر بادام
1
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. زرده ها و 1 لیوان شکر را با همزن بزنید. آرد، 3 فنجان بادام آسیاب شده، وانیل و مارگارین را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2
سفیده ها را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا برف شود. کم کم به مخلوط بادامی که آماده کردید اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
3
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. خمیری که آماده کردید را در سینی چرب شده بریزید. بادام های باقیمانده را روی آن بپاشید و در فر قرار دهید و تا زمانی که طلایی رنگ شود بپزید.
طرز تهیه شربت
1
آب و شکر را در قابلمه بجوشانید. وقتی به قوام رسید، آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی خنک شد روی دسر بریزید و برش بزنید و با خامه زده شده سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر بادام
بادام