بورک خامه ای
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,525 کالری
8 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,525 کالری
8 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای بورک خامه ای
700 گرم
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق شکر خوری
1 قاشق شکر خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 کاسه (۲۰۰گرم)
1 عدد
1 جام (معمولی)
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی بورک خامه ای
1
خمیر مایه و شکر را به 2 لیوان آب گرم اضافه کنید. آن را با ۱ لیوان آرد مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه در محیط گرم بگذارید. آرد باقی مانده را روی تخته شیرینی پزی بریزید و وسط آن را گود کنید.
2
نمک و مخلوط تخمیر شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید. روی خمیر را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت 1 ساعت در محیط گرم بگذارید.
3
فر را با دمای 160 درجه گرم کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و به شکل گلوله در آورید. آنها را کنار هم در سینی فر چرب شده قرار دهید و سپس رویه را آماده کنید.
4
ماست، کره، تخم مرغ، آرد، خامه و نمک را با هم مخلوط کرده و روی بورک ها بمالید و در فر قرار دهید. بپزید تا روی آن طلایی شود.
5
وقتی خنک شد سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک خامه ای
بورک