صفحه اصلی دستور غذا بورک خامه ای

بورک خامه ای

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,525 کالری
8 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,525 کالری
8 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای بورک خامه ای

700 گرم
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق شکر خوری
1 قاشق شکر خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 کاسه (۲۰۰گرم)
1 جام (معمولی)
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی بورک خامه ای

1
خمیر مایه و شکر را به 2 لیوان آب گرم اضافه کنید. آن را با ۱ لیوان آرد مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه در محیط گرم بگذارید. آرد باقی مانده را روی تخته شیرینی پزی بریزید و وسط آن را گود کنید.
2
نمک و مخلوط تخمیر شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید. روی خمیر را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت 1 ساعت در محیط گرم بگذارید.
3
فر را با دمای 160 درجه گرم کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و به شکل گلوله در آورید. آنها را کنار هم در سینی فر چرب شده قرار دهید و سپس رویه را آماده کنید.
4
ماست، کره، تخم مرغ، آرد، خامه و نمک را با هم مخلوط کرده و روی بورک ها بمالید و در فر قرار دهید. بپزید تا روی آن طلایی شود.
5
وقتی خنک شد سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک خامه ای بورک