حلوای اوماج
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده6,221 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده6,221 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه حلوای اوماج
حلوای اوماج یا اوماج حالواسی یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان آذربایجان شرقی می باشد، در ادامه با آموزش طرز تهیه حلوای اوماج با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای حلوای اوماج
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی حلوای اوماج
1
شکر و آب را در ظرفی مخلوط کنید تا شکر حل شود.
2
آرد را در یک کاسه بریزید. 2 لیوان آب را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. خمیر را از صافی یا آبکش رد کنید. تکه های بزرگ باقی مانده در آبکش را در یک بشقاب جداگانه بریزید.
3
مارگارین و روغن را در تابه داغ کنید. ابتدا تکه های بزرگ خمیر را روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید سپس خمیر الک شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
4
بعد از 15 دقیقه تفت دادن، شربت سرد را اضافه کنید. هم بزنید تا شربت جذب شود. آن را در ظرف سرو بریزید و به شکل باقلوا برش دهید و روی آن فندق آسیاب شده بپاشید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
حلوای اوماج
حلوا