کیک موز

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,794 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,794 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک موز

کیک موز یک کیک خوشمزه و مرطوب است که با موزهای رسیده درست می‌شود. این کیک اغلب با دارچین، گردو یا شکلات طعم‌دار می‌شود. کیک موز به دلیل استفاده از موزهای رسیده، طعم شیرین و بافت نرمی دارد. این کیک را می‌توان به عنوان صبحانه، میان‌وعده یا دسر سرو کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک موز با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک موز

8 عدد (متوسط)
1 لیوان
6 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 جام (معمولی)

مراحل آماده سازی کیک موز

1
ابتدا کشمش را در آب گرم خیس کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید. زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. موزها را پوست گرفته، له کنید و در یک کاسه بریزید.
2
کره را به قطعات کوچک خرد کنید و به پوره موز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید.
3
زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. کشمش را با دستمال کاغذی خشک کنید. پوست لیمو و کشمش را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
4
سفیده های تخم مرغ را خوب هم بزنید. قاشق به قاشق بردارید و به مخلوطی که قبلا آماده کرده بودید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شهد موز را اضافه کنید.
5
مخلوط را در قالب چرب شده و آردپاشی شده بریزید.
6
پودر قند و دارچین را مخلوط کرده و روی کیک بپاشید. در فر تنظیم شده با دمای 175 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید و بگذارید خنک شود. وقتی خنک شد سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک موز کیک موز