مرغ لیمویی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,592 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,592 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
طرز تهیه مرغ لیمویی
مرغ لیمویی یک غذای محبوب و خوشمزه است که با طعم تند و ترش لیمو و ادویههای معطر مشخص میشود. مرغ به خوبی طعم لیمو را به خود جذب میکند و گوشت آن بسیار لطیف و آبدار میشود. این غذا به روشهای مختلفی تهیه میشود و در بسیاری از فرهنگها وجود دارد. سادگی تهیه و طعم بینظیرش آن را به یکی از غذاهای پرطرفدار تبدیل کرده است. در ادامه با آموزش طرز تهیه مرغ لیمویی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای مرغ لیمویی
1000 گرم
1 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 شاخه
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی مرغ لیمویی
1
فر را با دمای 200 درجه گرم کنید. مرغ را تمیز کرده و تکه تکه کنید. هر تکه را با روغن زیتون بپوشانید و در قالب چرب شده قرار دهید. در فر داغ بگذارید و بپزید تا دو طرف آن قهوه ای شود.
2
در یک کاسه ، آب لیمو، آب مرغ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. قالب را از فر خارج کرده و موادی را که آماده کرده اید روی مرغ بریزید.
3
دوباره آن را در فر قرار دهید و 15-20 دقیقه دیگر بپزید.
4
تکه های مرغ را با برگ های جعفری تزئین کنید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
مرغ لیمویی
مرغ
لیمو