نان سوسیس
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,489 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,489 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه نان سوسیس
نان سوسیس، یک ساندویچ گرم و خوشمزه است که داخل آن سوسیس درسته یا تکه شده گذاشته میشود و معمولاً با سسهای مختلف مثل کچاپ، خردل یا سس مایونز سرو میشود. این ساندویچ یک غذای سریع و پرطرفدار است که هم میشود به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان یک میانوعده میل کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه نان سوسیس با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای نان سوسیس
1 قاشق سوپ خوری
6 تکه (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد
2 لیوان
3 قاشق سوپ خوری
250 گرم
1 قاشق چای خوری
1 نوک چاقو
150 گرم
مراحل آماده سازی نان سوسیس
1
فر را روی 200 درجه تنظیم کنید. قالب مستطیلی شکل را با 1 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید. نان را به شیر آغشته کنید و کف قالب بچینید.
2
3 عدد تخم مرغ، 1 لیوان خامه ، 3 قاشق غذاخوری پنیر سفید خرد شده، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با همزن خوب مخلوط کنید. سوسیس ریز خرد شده و پنیر رشته ای خرد شده را روی برش های نان بچینید.
3
مخلوط تخم مرغ را روی مواد بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. وقتی طلایی شد، آن را از فر خارج کنید. برش بزنید و گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
نان سوسیس
نان
سوسیس