صفحه اصلی دستور غذا دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

727 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

727 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه‌فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به‌راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا ترکیبی از برنج، گوجه‌فرنگی، پیاز و ادویه‌های مختلف است که طعمی بی‌نظیر و لذیذ دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دمی گوجه فرنگی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای دمی گوجه فرنگی

1 جام (معمولی)
2 جام (معمولی)
2 قاشق چای خوری
1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
نوک چاقو

مراحل آماده سازی دمی گوجه فرنگی

1
برنج را بشویید و آبکش کنید. روغن زیتون را در قابلمه ای گرم کنید و برنج را تفت دهید. 2 لیوان آب داغ روی آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا برنج نرم شود.
2
از روی حرارت بردارید، پنیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. گوجه فرنگی را که از وسط نصف کرده اید اضافه کنید و نمک بزنید و مخلوط کنید.
3
آن را در ظرف سرو قرار داده و با ساقه های پیازچه خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دمی گوجه فرنگی گوجه فرنگی