دمی گوجه فرنگی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده727 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده727 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دمی گوجه فرنگی
دمی گوجهفرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بهراحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا ترکیبی از برنج، گوجهفرنگی، پیاز و ادویههای مختلف است که طعمی بینظیر و لذیذ دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دمی گوجه فرنگی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دمی گوجه فرنگی
150 گرم
1 جام (معمولی)
2 جام (معمولی)
2 قاشق چای خوری
1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
1 عدد
نوک چاقو
مراحل آماده سازی دمی گوجه فرنگی
1
برنج را بشویید و آبکش کنید. روغن زیتون را در قابلمه ای گرم کنید و برنج را تفت دهید. 2 لیوان آب داغ روی آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا برنج نرم شود.
2
از روی حرارت بردارید، پنیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. گوجه فرنگی را که از وسط نصف کرده اید اضافه کنید و نمک بزنید و مخلوط کنید.
3
آن را در ظرف سرو قرار داده و با ساقه های پیازچه خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دمی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی