گوشت رولی با قارچ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,510 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,510 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه گوشت رولی با قارچ
گوشت رولی با قارچ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که از برشهای نازک گوشت تهیه میشود که با مواد مختلف پر شده و رول میشود. این رولها سپس سرخ میشوند. طعم و عطر قارچ به همراه گوشت لطیف، تجربهای بینظیر برای ذائقه شما ایجاد میکند. این غذا را میتوان با پوره سیب زمینی، سبزیجات بخارپز یا برنج سرو کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه گوشت رولی با قارچ با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای گوشت رولی با قارچ
1000 گرم
100 گرم
10 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
دسته (نصف)
2 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی گوشت رولی با قارچ
1
قارچ ها و جعفری را ریز خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و له کنید.
2
سوسیس را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
3
ورقه های گوشت را روی سطح صاف بچینید، قارچ، سوسیس، جعفری، سیر، نمک و فلفلی که آماده کردید را وسط آن بریزید. لبه ها را به سمت داخل تا کنید و به شکل رول محکم بپیچید و هر کدام را با خلال دندان محکم کنید تا باز نشوند.
4
رول ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده آغشته کنید. روغن را گرم کنید و رول ها را تفت دهید و مرتب آنها را برگردانید.
5
آن را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن جذب شود. آن را در ظرف سرو قرار دهید و با برگ های جعفری تزئین کنید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
گوشت رولی با قارچ
گوشت رولی
قارچ
گوشت