دلمه کرفس
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,148 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,148 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دلمه کرفس
دلمه کرفس، یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با کرفس و مخلوطی از برنج، گوشت چرخکرده، سبزیجات معطر و ادویههای مخصوص تهیه میشود. طعم منحصر به فرد و عطر دلپذیر کرفس، این دلمه را به یک غذای متفاوت و لذیذ تبدیل کرده است. دلمه کرفس نه تنها طعم بینظیری دارد، بلکه به دلیل داشتن کرفس، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است و میتواند یک انتخاب سالم و مقوی برای وعدههای غذایی شما باشد. این غذا، یادآور طعمهای خانگی و دستپخت مادربزرگها است و میتواند خاطرات خوشی را برای شما زنده کند. در ادامه با آموزش طرز تهیه دلمه کرفس با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دلمه کرفس
250 گرم
1 کیلوگرم
3 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 عدد
دسته (نصف)
1 عدد
1 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی دلمه کرفس
1
کرفس ها را پوست بگیرید، داخل آن را بردارید و در آب لیمو خیس کنید تا سیاه نشوند.
2
پیاز و جعفری را ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری و کره را با هم مخلوط کنید. فلفل دلمه ای، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
3
کرفس ها را در قابلمه ای بچینید و وسط آن را با قیمه ای که آماده کردید پر کنید. 2 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بپزید تا کرفس نرم شود.
4
زرده تخم مرغ را با آب لیمو مخلوط کنید. قبل از اینکه قابلمه را از روی حرارت بردارید چاشنی را که آماده کرده اید به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آن را بجوشانید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دلمه کرفس
دلمه
کرفس