صفحه اصلی دستور غذا خوراک فیله پاسترامی

خوراک فیله پاسترامی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,030 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,030 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه خوراک فیله پاسترامی

خوراک فیله پاسترامی ترکیبی از فیله پاسترامی، سبزیجات، و گاهی گوشت چرخ کرده است که در سسی غلیظ و خوش طعم پخته می‌شود. طعم آن معمولاً تند و خوشمزه است و از ترکیب ادویه‌های مختلف به دست می‌آید. این خوراک در بسیاری از رستوران‌ها و منازل طرفداران زیادی دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه خوراک فیله پاسترامی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای خوراک فیله پاسترامی

4 قاشق غذاخوری (رنده شده)
1 جام (معمولی)
1 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
8 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی خوراک فیله پاسترامی

1
فیله ها را به صورت نوارهای نازک بکوبید و روی سطح صاف پهن کنید. روی آن یک تکه پاسترامی و یک قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده قرار دهید.
2
ابتدا کناره ها را ببندید و هر کدام را به شکل رول در آورید. آن را با خلال دندان در 3-4 جا محکم کنید تا از باز شدن آن جلوگیری کنید.
3
روغن را در تابه داغ کنید و دو طرف فیله را سرخ کنید.
4
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید.
5
1 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
6
وقتی آب به جوش آمد، فیله هایی که آماده کرده اید را در قابلمه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید.
7
آب نخودفرنگی را خالی کرده و نخودها در ۱ قاشق غذاخوری کره به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
8
در قابلمه ای جداگانه ۱ قاشق غذاخوری کره را آب کرده و قارچ های خلال شده را سرخ کنید.
9
فیله ها را در بشقاب سرو بچینید و با نخود و قارچ داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
خوراک فیله پاسترامی فیله پاسترامی