لوکما پاشا
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده8,048 کالری
6 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده8,048 کالری
6 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه لوکما پاشا
لوکما پاشا یک دسر ترکی خوشمزه است که از خمیر سرخشده درست میشود و در شربت شیرین غوطهور میشود. این دسر معمولاً به صورت گرم سرو میشود و بافت بیرونی آن ترد و داخلش نرم است. لوکما پاشا یکی از دسرهای محبوب در ترکیه است و اغلب در مناسبتها و جشنها تهیه میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه لوکما پاشا با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای لوکما پاشا
500 گرم
1 لیوان
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد
1 قاشق چای خوری
2 قاشف غذاخوری
150 گرم
150 گرم
300 گرم
مواد لازم برای تهیه شربت
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری
مراحل آماده سازی لوکما پاشا
1
در یک کاسه بزرگ شیر، روغن، ماست، تخم مرغ، سرکه و بکینگ پودر را کاملا با هم مخلوط کنید. با اضافه کردن تدریجی آرد، خمیر نرمی را آماده کنید.
2
خمیر را به 20 قسمت تقسیم کنید سپس اجازه دهید کمی استراحت کند. روی هر تکه خمیر نشاسته بپاشید و با وردنه به اندازه یک بشقاب پهن کنید. دو تا از خمیرهای باز شده را روی هم قرار دهید و دوباره با وردنه باز کنید. به این ترتیب ده ورقه خمیر خواهید داشت.
3
خمیر را از وسط نصف کنید. پسته های خرد شده را روی آن بپاشید. از قسمت گرد شروع کنید، آن را به شکل رول در آورید. با یک چاقوی تیز به طول 5 سانتی متر برش دهید. همین روند را روی خمیرهای دیگر نیز اعمال کنید.
4
لقمه هایی که آماده کرده اید را در سینی بچینید. کره آب شده را روی آنها بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا صورتی شود.
طرز تهیه شربت
1
آب و شکر را بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شربت سرد را روی دسر داغ بریزید. بعد از سرد شدن سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
لوکما پاشا