صفحه اصلی دستور غذا رول بادمجان با سس گوجه فرنگی

رول بادمجان با سس گوجه فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,643 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,643 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه رول بادمجان با سس گوجه فرنگی

رول بادمجان با سس گوجه فرنگی یه پیش غذای خوشمزه و آسونه که می‌تونه زینت‌بخش سفره‌تون باشه. طعم دودی بادمجان سرخ شده در کنار سس گوجه فرنگی خوش‌طعم، یه ترکیب بی‌نظیر رو خلق می‌کنه. می‌تونید داخل رول‌ها رو با پنیر ریکوتا، گوشت چرخ کرده یا سبزیجات پر کنید تا یه غذای کامل‌تر داشته باشید. این غذا هم به صورت گرم و هم سرد سرو می‌شه و یه انتخاب عالی برای مهمونی‌ها و دورهمی‌هاست. در ادامه با آموزش طرز تهیه رول بادمجان با سس گوجه فرنگی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای رول بادمجان با سس گوجه فرنگی

2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
دسته (نصف)
دسته (نصف)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس

3 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 مکعب
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی رول بادمجان با سس گوجه فرنگی

1
بادمجان ها را به صورت نواری پوست بگیرید. از طول به برش هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. در دو قاشق غذاخوری روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن صورتی شود سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
2
سیب زمینی ها را آب پز کرده و با چنگال له کنید. پیاز ریز خرد شده، سیر له شده، جعفری ریز خرد شده، شوید، نمک، فلفل سیاه و باقی مانده روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط کنید.
3
مخلوطی که آماده کرده اید را بین بادمجان ها پخش کنید. آن را بصورت رول بپیچید و در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سس
1
برای تهیه سس گوجه فرنگی؛ گوجه فرنگی ها را رنده کنید. سیر له شده، شکر، روغن زیتون، نمک، فلفل را اضافه کنید و 1 دقیقه بجوشانید.
2
پس از سرد شدن سس، نیمی از آن را به بشقاب های سرو منتقل کنید. رول های بادمجان را روی آن قرار دهید و مابقی سس را بریزید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
رول بادمجان با سس گوجه فرنگی رول بادمجان بادمجان