خوراک مارچوبه
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده516 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده516 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه خوراک مارچوبه
مارچوبه یک گیاه خوراکی مغذی و کمکالری است که سرشار از ویتامینهای آ، ث، کا و فولات است. این گیاه به صورت آبپز، کبابی یا در سالاد استفاده میشود و طعمی ملایم و کمی شیرین دارد. مارچوبه همچنین منبع خوبی از فیبر و آنتیاکسیدانهاست و برای سلامت گوارش و قلب مفید است. در آشپزی ایرانی گاهی در خورشتها یا به عنوان دورچین غذاها استفاده میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه خوراک مارچوبه با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای خوراک مارچوبه
500 گرم
2 قاشف غذاخوری
دسته (نصف)
2 عدد
1 عدد
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 یک قاشق چای خوری
1 یک قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی خوراک مارچوبه
1
ساقههای مارچوبه را با چاقو از قسمت بنفش شروع کنید و آنها را تمیز کنید. آنها را در یک قابلمه آب قرار دهید، طوری که انتهای بنفش و لطیف آنها از آب بیرون بماند. کمی نمک اضافه کنید و به مدت 20-25 دقیقه بجوشانید. در آب سرد خیس کنید.
2
روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کنید. سیر ریز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید. پودر سوخاری و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
3
سرکه را اضافه کنید و بجوشانید.
4
مخلوطی که آماده کردهاید را از یک صافی ریز عبور دهید و دوباره به ماهیتابه اضافه کنید. مارچوبه آب پز شده را اضافه کنید.
5
نمک، فلفل و فلفل قرمز ریز خرد شده را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید و از روی حرارت بردارید. وقتی خنک شد سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
خوراک مارچوبه
مارچوبه