صفحه اصلی دستور غذا فیله گوساله با سس سیب

فیله گوساله با سس سیب

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,590 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,590 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

طرز تهیه فیله گوساله با سس سیب

فیله گوساله با سس سیب یک غذای فوق‌العاده لذیذ و مجلل است که طعم غنی گوشت گوساله را با شیرینی و ترشی ملایم سس سیب ترکیب می‌کند. این غذا برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص بسیار مناسب است و می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و به‌یادماندنی را برای شما و مهمانانتان رقم بزند. تهیه این غذا هرچند به نظر پیچیده می‌رسد، اما با دنبال کردن دقیق مراحل و توجه به جزئیات، می‌توانید به راحتی یک شاهکار آشپزی خلق کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه فیله گوساله با سس سیب با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای فیله گوساله با سس سیب

1 کیلوگرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 دسته
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی فیله گوساله با سس سیب

1
برش‌های فیله گوساله را بکوبید و در آرد بغلتانید. آنها را به مدت یک دقیقه از هر طرف در یک تابه بدون روغن بپزید. آنها را در بشقاب سرو قرار دهید.
2
۱ فنجان آب سیب را به همان تابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. کره، نمک و فلفل را اضافه کنید و بجوشانید. این مخلوط را روی گوشت آماده شده بریزید.
3
می‌توانید برنج یا رشته فرنگی را با پسته به عنوان تزئین به فیله گوساله‌ای که آماده کرده‌اید اضافه کنید. گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
فیله گوساله با سس سیب فیله گوساله سس سیب