صفحه اصلی دستور غذا سوفله کدو سبز

سوفله کدو سبز

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,623 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,623 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوفله کدو سبز

سوفله کدو سبز یک غذای سبک و خوشمزه است که با استفاده از کدو سبز، تخم‌مرغ و مواد دیگر تهیه می‌شود. این غذا به دلیل لطافت و نرمی‌اش شباهت زیادی به دسر دارد، اما در واقع یک غذای اصلی یا پیش‌غذا محسوب می‌شود. معمولاً کدو سبز رنده شده، با تخم‌مرغ، پنیر، سبزیجات و ادویه‌جات مخلوط می‌شود و در فر پخته می‌شود. سوفله کدو سبز سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است و به‌عنوان یک گزینه سالم و خوش‌طعم در برنامه غذایی قرار می‌گیرد. رنگ سبز جذاب و طعم ملایم آن، این غذا را برای میزهای مختلف مناسب می‌سازد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوفله کدو سبز با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای سوفله کدو سبز

4 عدد (متوسط)
دسته (نصف)
دسته (نصف)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)
5 قاشق غذاخوری (رنده شده)
یک بسته
1 یک قاشق چایخوری
1 یک قاشق چایخوری

مراحل آماده سازی سوفله کدو سبز

1
ابتدا کدو سبز را رنده کنید. شوید، جعفری و پیازچه را ریز خرد کنید.
2
تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کدو، شوید، جعفری و پیازچه را اضافه کنید و مخلوط کنید. پنیر، بیکینگ پودر، روغن، آرد و پودر نارگیل رنده شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
3
ظرف‌های سوفله را چرب کنید و مخلوطی را که آماده کرده‌اید، داخل قالب بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بپزید. گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوفله کدو سبز سوفله کدو