کیک به

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,555 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,555 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک به

کیک یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای دنیاست که در طعم‌ها و شکل‌های مختلفی تهیه می‌شه. کیک معمولاً با آرد، شکر، تخم‌مرغ، وانیل و بکینگ پودر درست می‌شه و می‌تونه با انواع کرم‌ها، میوه‌ها، شکلات یا خامه تزیین بشه. یه برش کیک کنار چای یا قهوه، می‌تونه یه عصر دلپذیر رو رقم بزنه. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک به با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای کیک به

270 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی کیک به

1
شکر، شیر و مربا را با هم مخلوط کنید . وقتی شکر آب شد، تخم‌مرغ‌ها، بیکینگ پودر، دارچین و مویز و ۲.۵ فنجان آرد را اضافه کنید.
2
خمیر را خوب مخلوط کنید و در قالب چرب شده با مارگارین بریزید.
3
مارگارین باقیمانده را روی خمیر بریزید. به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید. پس از خنک شدن، روی کیک پودر قند بپاشید. برش دهید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک به کیک به