صفحه اصلی مواد غذایی میوه ی کاج

میوه ی کاج

کالری میوه ی کاج چقدر است؟

میوه ی کاج
میوه ی کاج
(260 gr)
450 کالری

کالری میوه ی کاج چقدر است؟

اگر از طرفداران غذاهای جنوبی هستید، ممکن است چیزی به نام بادام زمینی کاج را شنیده باشید. اما آنها دقیقا چه هستند؟ بادام زمینی کاج نوعی آجیل است – در واقع اصلاً بادام زمینی نیست – که بومی جنوب آمریکا و سایر نقاط جهان است. این آجیل منحصر به فرد دارای طعم و بافت منحصر به فردی است که آن را برای افزودن به دستور العمل ها یا لذت بردن به تنهایی به عنوان میان وعده ایده آل می کند. !

کالری میوه ی کاج در 100 گرم 576 کالری میباشد.

فواید بادام زمینی کاج چیست؟

بادام زمینی کاج دارای طیف وسیعی از فواید است که آن را به یک میان وعده عالی تبدیل می کند. آنها منبع خوبی از پروتئین و فیبر هستند که می تواند به شما کمک کند بعد از خوردن آنها احساس سیری و سیری کنید. بادام زمینی کاج نیز کالری و چربی کمی دارد و آن را به یک میان وعده سالم تبدیل می کند. علاوه بر این، بادام زمینی کاج حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند برخی از فواید سلامتی را برای شما فراهم کند.

چگونه می توانم از بادام زمینی کاج در غذاها استفاده کنم؟

بادام زمینی کاج را می توان به روش های مختلفی در پخت و پز استفاده کرد. آنها را می توان تفت داد و به عنوان میان وعده مصرف کرد، به عنوان جایگزین آرد در پخت استفاده کرد، یا آسیاب کرد و به عنوان چاشنی استفاده کرد.
تفت دادن آجیل کاج یک راه ساده برای نشان دادن طعم طبیعی آنهاست. برای برشته کردن، کافی است دانه های کاج را روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 350 درجه حدود 10 دقیقه بپزید. حتما آنها را از نزدیک تماشا کنید تا نسوزند. پس از طلایی شدن آنها از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. همانطور که هست از آن لذت ببرید یا به عنوان یک عنصر در دستور العمل های مورد علاقه خود استفاده کنید.
اگر به دنبال جایگزینی برای آرد بدون گلوتن هستید، آرد درخت کاج یک گزینه عالی است. می توان از آن در بسیاری از دستور العمل هایی که به آرد همه منظوره نیاز دارند، مانند پنکیک، وافل، کلوچه و کیک استفاده کرد. فقط نسبت 1:1 آرد دانه کاج را با آرد همه منظوره جایگزین کنید. آرد دانه کاج را نیز می توان برای غلیظ شدن سوپ ها و سس ها اضافه کرد.
پودر آجیل کاج برای افزودن طعم و مزه به وعده های غذایی عالی است. درست کردن آن در خانه با آسیاب کردن آجیل کاج بو داده در غذاساز یا آسیاب قهوه آسان است. آن را به بلغور جو دوسر یا ماست اضافه کنید، روی سالاد یا سبزیجات برشته بپاشید، یا از آن به عنوان چاشنی برای غذاهای مرغ، ماهی یا برنج استفاده کنید.

مواد غذایی ارزش غذایی کالری میوه ی کاج آجیل خشکبار
پوره شاه بلوط
پوره شاه بلوط
بادام (برشته نشده، بدون نمک)
بادام (برشته نشده، بدون نمک)
میوه ی کاج
میوه ی کاج
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری میوه ی کاج چقدر است؟

اگر از طرفداران غذاهای جنوبی هستید، ممکن است چیزی به نام بادام زمینی کاج را شنیده باشید. اما آنها دقیقا چه هستند؟ بادام زمینی کاج نوعی آجیل است – در واقع اصلاً بادام زمینی نیست – که بومی جنوب آمریکا و سایر نقاط جهان است. این آجیل منحصر به فرد دارای طعم و بافت منحصر به فردی است که آن را برای افزودن به دستور العمل ها یا لذت بردن به تنهایی به عنوان میان وعده ایده آل می کند. !

کالری میوه ی کاج در 100 گرم 576 کالری میباشد.

فواید بادام زمینی کاج چیست؟

بادام زمینی کاج دارای طیف وسیعی از فواید است که آن را به یک میان وعده عالی تبدیل می کند. آنها منبع خوبی از پروتئین و فیبر هستند که می تواند به شما کمک کند بعد از خوردن آنها احساس سیری و سیری کنید. بادام زمینی کاج نیز کالری و چربی کمی دارد و آن را به یک میان وعده سالم تبدیل می کند. علاوه بر این، بادام زمینی کاج حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند برخی از فواید سلامتی را برای شما فراهم کند.

چگونه می توانم از بادام زمینی کاج در غذاها استفاده کنم؟

بادام زمینی کاج را می توان به روش های مختلفی در پخت و پز استفاده کرد. آنها را می توان تفت داد و به عنوان میان وعده مصرف کرد، به عنوان جایگزین آرد در پخت استفاده کرد، یا آسیاب کرد و به عنوان چاشنی استفاده کرد.
تفت دادن آجیل کاج یک راه ساده برای نشان دادن طعم طبیعی آنهاست. برای برشته کردن، کافی است دانه های کاج را روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 350 درجه حدود 10 دقیقه بپزید. حتما آنها را از نزدیک تماشا کنید تا نسوزند. پس از طلایی شدن آنها از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. همانطور که هست از آن لذت ببرید یا به عنوان یک عنصر در دستور العمل های مورد علاقه خود استفاده کنید.
اگر به دنبال جایگزینی برای آرد بدون گلوتن هستید، آرد درخت کاج یک گزینه عالی است. می توان از آن در بسیاری از دستور العمل هایی که به آرد همه منظوره نیاز دارند، مانند پنکیک، وافل، کلوچه و کیک استفاده کرد. فقط نسبت 1:1 آرد دانه کاج را با آرد همه منظوره جایگزین کنید. آرد دانه کاج را نیز می توان برای غلیظ شدن سوپ ها و سس ها اضافه کرد.
پودر آجیل کاج برای افزودن طعم و مزه به وعده های غذایی عالی است. درست کردن آن در خانه با آسیاب کردن آجیل کاج بو داده در غذاساز یا آسیاب قهوه آسان است. آن را به بلغور جو دوسر یا ماست اضافه کنید، روی سالاد یا سبزیجات برشته بپاشید، یا از آن به عنوان چاشنی برای غذاهای مرغ، ماهی یا برنج استفاده کنید.

مواد غذایی ارزش غذایی کالری میوه ی کاج آجیل خشکبار
پوره شاه بلوط
پوره شاه بلوط
بادام (برشته نشده، بدون نمک)
بادام (برشته نشده، بدون نمک)