صفحه اصلی دستور غذا ماهی خال مخالی شکم پر

ماهی خال مخالی شکم پر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

6,043 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

6,043 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ماهی خال مخالی شکم پر

ماهی خال مخالی یک ماهی است که اغلب با ماهی تن مقایسه می شود ، زیرا آنها ویژگی های بسیاری دارند - هر دو ماهی های روغنی بزرگی هستند که بافت سفتی دارند و اغلب در روغن بسته بندی شده و کنسرو شده اند. این دو ماهی از اعضای یک خانواده به نام هستند، اما ماهی خال مخالی ماهی های کوچکتری هستند و عمر کوتاه تری دارند. ماهی خال مخالی روغنی تر از ماهی تن است و طعم غنی تر اما ملایم تری دارد.ماهی خال مخالی سرشار از پروتئین است و اسیدهای چرب امگا 3 را تامین می کند. اگر می خواهید ماهی بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید اما طعم تند انواع دیگر ماهی ها را دوست ندارید، ماهی خال مخالی با داشتن طعم ملایم می تواند جایگزین مناسبی باشد

مواد مورد نیاز برای ماهی خال مخالی شکم پر

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
5 قاشق سوپ خوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
5 شاخه
5 شاخه
150 گرم

مراحل آماده سازی ماهی خال مخالی شکم پر

1
ابتدا روده ماهی را در آورده و در آب تمیز کنید.
2
دم را در هر دو جهت تا کنید تا استخوان شکسته شود. تمام قسمت های ماهی را ماساژ دهید تا گوشت از استخوان جدا شود. سپس استخوان ها را از گلوی ماهی خارج کنید مراقب باشید پوست آن پاره نشود.
3
باله های ماهی را با قیچی بردارید. توت ها را در یک کاسه آب قرار دهید تا خیس بخورند.
4
روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کنید. دانه های کاج را تفت دهید تا کمی صورتی شوند، پیاز را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز نرم شود. گوشت ماهی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. توت آبکش شده را اضافه کنید.
5
نمک، فلفل و سایر ادویه ها را مزه دار کرده و قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. جعفری و شوید خرد شده را به مخلوط ماهی پخته اضافه کنید، پوست ماهی خال مخالی را با استفاده از قاشق با این مخلوط پر کنید.
6
ماهی را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری فرو کنید. ماهی را در روغن سرخ کنید.
7
قبل از سرو برش بزنید. این غذای کلاسیک اغلب سرد همراه با سالاد سرو می شود

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ماهی خال مخالی شکم پر ماهی ماهی شکم پر