صفحه اصلی دستور غذا کرپ گوشت چرخ کرده

کرپ گوشت چرخ کرده

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,108 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,108 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کرپ گوشت چرخ کرده

کرپ در واقع نوعی نان نازک است که هم به صورت شیرین تهیه می شود و برای تهیه دسرها استفاده می شود و هم به صورت معمولی و بدون شکر برای تهیه غذاها استفاده می شود.در تهیه غذا با خمیر کرپ ( خمیر کرپ را که با تخم مرغ و شیر و آرد درست می شود ) داخل خمیر را معمولا با موادی مانند مرغ و قارچ و یا گوشت و قارچ و فلفل دلمه و یا سبریجات و یا سوسیس و کالباس و ... پر می کنند و ان را در روغن سرخ می کنند و یا در ساندویچ میکر می گذارند و یا در فر می پزند.

مواد مورد نیاز برای کرپ گوشت چرخ کرده

2 عدد (متوسط)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 جام (معمولی)
3 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی کرپ گوشت چرخ کرده

1
ابتدا تخم مرغ، آرد، شیر و نمک را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
2
یک ملاقه پر از مواد را در تابه بریزید و بپزید ، به همین صورت ادامه دهید تا موادمان تمام شود.
3
سپس پیاز و سیر را تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
4
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
5
نصف لیوان آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم بپزید.
6
برای سس، 300 میلی لیتر آب و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.
7
کرپ ها را با گوشت چرخ کرده پر کنید.
8
کناره ها را تا کنید و رول کنید.
9
آنها را کنار هم در قابلمه بچینید و روی آنها سس گوجه فرنگی بریزید.
10
روی کرپ ها پنیر چدار رنده شده بپاشید.
11
در دمای 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کرپ گوشت چرخ کرده کرپ گوشت چرخ کرده