دونات مراکشی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,342 کالری
20 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,342 کالری
20 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دونات مراکشی
دونات مراکشی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کشور مراکش است که بافت بسیار پوک و اسفنجی دارد و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید در ادامه با ما همراه یاشید تا طرز تهیه این دونات فوق العاده خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای دونات مراکشی
2 قاشق دسر (5 گرم)
یک و نیم لیوان آب خوری
2 قاشق سوپ خوری
نوک چاقو
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی دونات مراکشی
1
مایه خمیر و شکر را با آب مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا مخلوط کاملا حل شود.
2
1 فنجان آرد و کمی نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. وسط آرد را سوراخ کنید و مخلوط مایه و آب را اضافه کنید. مایع را داخل آرد هم بزنید تا به شکل خمیر درآید. با یک پارچه بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.
3
با استفاده از همزن برقی، آرد باقی مانده را به تدریج مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را ورز دهید تا صاف و کشدار شود.
4
دوباره روی خمیر را با حوله بپوشانید و بگذارید یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود بماند.
5
خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و آن را به شکل یک کنده بلند بغلتانید. سیاهه را به 20 قسمت مساوی تقسیم کنید.
6
وسط یکی از تکه های خمیر را با انگشت خود سوراخ کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام تکه های خمیر سوراخی در وسط داشته باشند.
7
روغن را روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. نان ها را یکی یکی داخل روغن بریزید و سرخکنید تا دو طرف آن طلایی شود.
8
نان ها را با سیخ بردارید و روی ظرفی که با دستمال کاغذی پوشانده اید قرار دهید. دونات ها را در حالی که هنوز داغ هستند با شکر بپوشانید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دونات مراکشی
دونات