صفحه اصلی دستور غذا سوپ عدس و مرغ

سوپ عدس و مرغ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

5,673 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

5,673 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ عدس و مرغ

سوپ عدس یکی از انواع سوپ هایی است که هم بسیار خوشمزه و مقوی بوده و هم بسیار راحت و ساده تهیه می شود. یکی از دلایل مقوی بودن و پرطرفدار بودن این سوپ این است که عدس سرشار از آهن و بسیاری از ویتامین ها مانند ب9 و… می باشد که در این سوپ خوشمزه نیز از آن به عنوان یکی از اصلی ترین مواد اولیه استفاده می شود که همین موضوع باعث شده تا سوپ عدس برای افرادی که مبتلا به کم خونی و یا کمبود آهن می باشند و یا همچنین افرادی که سرماخوردگی دارند هم بسیار مفید و مناسب باشد. شما می توانید سوپ عدس را با گوشت و مرغ نیز در کنار انواع سبزیجات مورد علاقه خود به راحتی در منزل تهیه و در انواع مراسم و مجالس خود از آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و محبوب استفاده کنید.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای سوپ عدس و مرغ

1 عدد (بزرگ)
1 عدد (بزرگ)
2 قاشق سوپ خوری
1 کیلوگرم
3 عدد (متوسط)
10 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 دسته

مراحل آماده سازی سوپ عدس و مرغ

1
در یک تابه روغن بریزید. پیاز و هویج خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید
2
مرغ، عدس، برگ بو، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید.
3
آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و سوپ را به مدت 40 دقیقه بپزید (توجه: بسته به قوام سوپ، ممکن است لازم باشد در طول فرآیند جوشیدن کمی آب اضافه کنید).
4
شوید را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ عدس و مرغ سوپ عدس مرغ