صفحه اصلی دستور غذا نان فرانسوی سبوس دار

نان فرانسوی سبوس دار

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

975 کالری
1 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

975 کالری
1 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه نان فرانسوی سبوس دار

فرانسوی‌ها به نان و انتخاب آن حساسیت زیادی دارند و نان فرانسوی به عنوان یک نماد از این کشور شناخته می‌شود. همچنین نان و شیرینی‌های فرانسوی طرفداران زیادی در دنیا دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان فرانسوی را آموزش دهیم

 

 

مواد مورد نیاز برای نان فرانسوی سبوس دار

150 گرم
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 قاشق سوپ خوری
1 نوک چاقو
75 گرم
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی نان فرانسوی سبوس دار

1
آب و مخمر را در یک کاسه ​​مخلوط کنید. شکر قهوه ای، نمک و آرد کامل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. آرد باقی مانده را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم بدست بیاید.
2
خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده باز کنید و 4 دقیقه ورز دهید و به میزان لازم آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدست شود.
3
خمیر را در یک کاسه ​​چرب شده قرار دهید. خمیر را در ظرفی زیر و رو کنید تا روی آن نیز کمی روغن شود.
4
روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر دوبرابر شود، در جای گرم بگذارید.
5
سینی فر را چرب کرده و آرد ذرت بپاشید. خمیر را کمی بیشتر ورز دهید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده بچرخانید و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که حباب هایی از خمیر خارج شود ورز دهید.
6
خمیر را به شکل مستطیل بلند باز کنید و به شکل نان درآورید. نان را روی یک ورقه پخت آماده شده قرار دهید.
7
روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، در جای گرم بماند.
8
نان را در دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
9
نان را از ورقه خارج کنید و بگذارید روی توری خنک شود.

توضیحات

نکات

مخمر را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. گرما، رطوبت و هوا مخمر را از بین می برد و از بلند شدن خمیر نان جلوگیری می کند.

آرد را به خوبی نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری کنید.

اسپری کردن رول ها با آب در حین پخت باعث ایجاد پوسته ترد می شود. رول ها را قبل از پخت با برس سفیده تخم مرغ بمالید تا پوسته ای براق ایجاد شود، با قلم مو با شیر بمالید تا پوسته ای تیره و براق ایجاد کنید و بلافاصله بعد از پخت روی رول ها را با کره بمالید تا پوسته نرمی ایجاد شود.

 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان فرانسوی سبوس دار نان فرانسوی نان نان سبوس دار