نان فرانسوی سبوس دار
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده975 کالری
1 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده975 کالری
1 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه نان فرانسوی سبوس دار
فرانسویها به نان و انتخاب آن حساسیت زیادی دارند و نان فرانسوی به عنوان یک نماد از این کشور شناخته میشود. همچنین نان و شیرینیهای فرانسوی طرفداران زیادی در دنیا دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان فرانسوی را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای نان فرانسوی سبوس دار
مراحل آماده سازی نان فرانسوی سبوس دار
توضیحات
نکات
مخمر را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. گرما، رطوبت و هوا مخمر را از بین می برد و از بلند شدن خمیر نان جلوگیری می کند.
آرد را به خوبی نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری کنید.
اسپری کردن رول ها با آب در حین پخت باعث ایجاد پوسته ترد می شود. رول ها را قبل از پخت با برس سفیده تخم مرغ بمالید تا پوسته ای براق ایجاد شود، با قلم مو با شیر بمالید تا پوسته ای تیره و براق ایجاد کنید و بلافاصله بعد از پخت روی رول ها را با کره بمالید تا پوسته نرمی ایجاد شود.