سوپ گازپاچو
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده827 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده827 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ گازپاچو
احتمالا وقتی اسم سوپ را میشنوید یاد فصل سرما و سرماخوردگی میافتید اما سوپی که قرار است طرز تهیه آن را اینجا بخوانید نوعی سوپ سرد اسپانیایی به نام گازپاچو یا گاسپاچو است.
این سوپ که یکی از معروفترین انواع سوپ سرد دنیاست که مناسب فصول گرم سال است چون تمام مواد تازه فصلهای گرم را میتوانید در آن بریزید و ضمنا نیازی به گرم و روشن کردن اجاق یا فر نیست!
این سوپ سرد شاید شبیه اسموتی هم باشد اما در کل این سوپ نوعی سوپ گوجه است که در نقاط مختلف دنیا تهیه و سرو میشود و از نظر سرد بودنش خیلی شبیه آبدوغ خیار ما ایرانیهاست.
مواد مورد نیاز برای سوپ گازپاچو
5 عدد
1 عدد
1 عدد
1 عدد
نصف
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 عدد
1 عدد
مراحل آماده سازی سوپ گازپاچو
1
¼ خیار را ریز خرد کنید و برای تزئین نگه دارید.
2
خیار باقیمانده را پوست کنده، تکه تکه کنید و در مخلوط کن بریزید.
3
گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، سیر، روغن زیتون، گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
4
مخلوط کنید تا یکدست شود سپس حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید.
5
سوپ را با خیار خرد شده، سبزیجات تازه، کمی روغن زیتون و فلفل سیاه تازه آسیاب شده سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ گازپاچو
سوپ