رایتا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

701 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

701 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه رایتا

رایتا  یک پیش غذای بسیار راحت است که در کمتر از 10 دقیقه آماده می شود. در ادامه با آموزش رایتا با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای رایتا

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
1 عدد(کوچک)
5 شاخه
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 دسته (نصف)

مراحل آماده سازی رایتا

1
خیار، پیاز و فلفل را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه قرار دهید.
2
ماست، گشنیز، نعناع، ​​زیره، زنجبیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید
3
مخلوط را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
رایتا