رول سیب زمینی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,510 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,510 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه رول سیب زمینی
رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید. البته این غذای خوشمزه را می توانیم به عنوان یک غذای کامل نیز سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت سیب زمینی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای رول سیب زمینی
500 گرم
80 گرم
80 گرم
500 گرم
1 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 جام (معمولی)
مراحل آماده سازی رول سیب زمینی
1
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نازک برش دهید.
2
یک لایه نازک پارمزان را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید بپاشید.
3
نیمی از سیب زمینی ها را در داخل سینی بریزید.
4
یک ردیف پنیر و یک ردیف دیگر سیب زمینی را روی آن بچینید، سینی را به این صورت پر کنید
5
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید
6
در همین حین، روغن زیتون را در تابه داغ کنید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود.
7
گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن خارج شود.
8
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن از بین برود.
9
نمک و ادویه را اضافه کنید، مخلوط کنید و از روی اجاق گاز بردارید.
10
جعفری را اضافه کرده و مخلوط کنید، سینی را از فر خارج کرده و گوشت چرخ کرده را روی سیب زمینی ها پخش کنید.
11
روی آن پنیر موزارلا بپاشید، آن را به شکل رول بپیچید و دوباره در فر قرار دهید و بپزید تا کاملا قهوه ای شود.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
رول سیب زمینی
سیب زمینی